Як все встигати? В Корпорації «Глобал Консалтинг» пройде майстер-клас з тайм-менеджменту

26.09.2013, 10:09

15 жовтня в харківському офісі Корпорації «Глобал Консалтинг» відбудеться практичний майстер-клас «Тайм-менеджмент ділової людини або Як осягнути неосяжне?».

Проведе майстер-клас Тетяна Муравйова, заступник директора з персоналу Корпорації «Глобал Консалтинг», професійний оратор, бізнес-тренер і консультант у галузі управління організацією, ділового спілкування. Тетяна спеціалізується також на оцінці та підборі персоналу, розробці програм мотивації і професійного росту співробітників.

3-годинний майстер-клас пройде з 17:00 до 20:00. На заході тренер розповість про те, як привести до ладу свої цілі і завдання з різних областей життя (сім’я, робота, відпочинок, навчання) і знайти час для кожної з них. Учасники навчаться розставляти пріоритети і в першу чергу приділяти увагу дійсно важливим речам, зрозуміють, як знаходити час для себе і все встигати.

Майстер-клас буде цікавий менеджерам, фахівцям, керівникам і всім, хто хоче навчитися керувати своїм часом.

Ознайомитися з повною програмою семінару можна тут.

Попередня реєстрація обов’язкова. Усі довідки за телефонами: +380 ( 57) 758-56-06 , +380 ( 97 ) 881-27-93 .

Чекаємо вас 15 жовтня в конференц-залі харківського офісу Корпорації «Глобал Консалтинг».