Директор з маркетингу Тетяна Гречихіна взяла участь у бізнес-тренінгу «Основи управлінського консалтингу»

24.06.2014, 13:06

У Києві пройшов бізнес-тренінг «Основи управлінського консалтингу» за програмою ділових консультаційних послуг BAS Ukraine. У заході взяла участь директор з маркетингу Корпорації «Глобал Консалтинг» Тетяна Гречихіна.

«Основи управлінського консалтингу» – серія з трьох бізнес-тренінгів, які проходили в Києві протягом 5 днів: 29-30 травня і 4-6 червня. Тренінг був спрямований на розвиток компетентності консультантів і поліпшення якості та ефективності надання послуг для підприємств.

Захід зібрав під одним дахом практикуючих консультантів, які отримали чудову можливість обмінятися досвідом, експертними думки та порадами з багатьох питань у сфері управлінського консалтингу.

На тренінгах консультанти навчилися визначати, на якому професійному рівні вони знаходяться, дізналися, як правильно себе позиціонувати, формувати ключові питання, з якими краще йти до клієнта, і багато іншого.

«Особистий запит на навчання основам управлінських консалтингу був сформований у мене давно, а ось пощастило взяти участь у тренінгу, організованому Програмою ділових консультаційних послуг BAS Україна, тільки зараз. Величезне спасибі тренеру Валентині Григор’євій за той набір інструментів, методик, кейсів, особистого досвіду, якими вона не втомлюється ділитися, незважаючи на непростих слухачів, адже як у приказці говориться: «Де два українці – там два гетьмани». А якщо вони ще й консультанти з управління, то це ще той «коктейль». Корисно було отримати досвід з ціноутворення консалтингових послуг, бізнес-моделювання свого консалтингового бізнесу, і багатьох корисних «штучок», які кожен слухач поклав до себе в скарбничку знань». – Прокоментувала Тетяна Гречихіна.