Корпорація «Глобал Консалтинг» стала членом Всеукраїнської асоціації консультантів з управління

21.05.2013, 11:05

З травня 2013 р аудиторсько-консалтингова Корпорація «Глобал Консалтинг» поповнила ряди Всеукраїнської асоціації консультантів з управління (IMC-Ukraine).

Завдяки членству у всеукраїнській асоціації консультантів з управління Корпорація «Глобал Консалтинг» приєдналася до товариства професіоналів, чиї зусилля спрямовані на розвиток ринку консалтингу в Україні. Це також дозволить гарантувати клієнтам високу якість консультаційних послуг, що надаються корпорацією.

Фахівці «Глобал Консалтинг» вже почали активну взаємодію з іншими учасниками асоціації. Директор компанії Ірина Обидьонкіна і директор з маркетингу Тетяна Гречихіна відвідали третю міжнародну конференцію консультантів з управління «Світові тренди в управлінському консультуванні: новаторство», яка відбулася 17-18 травня в Києві.

Всеукраїнська асоціація консультантів з управління «IMC Ukraine» – це громадська організація, метою якої є:

• розробка та підтримка професійних та етичних стандартів управлінського консультування,
  • поширення провідних практик, методик і технологій на ринку України,
  • визнання українських консультантів на міжнародному рівні відповідно до Амстердамської моделлю компетенцій консультантів з управління (ICMC).

«IMC Ukraine» – представник України в Міжнародній Раді Інститутів Управлінського Консультування (ICMCI) і партнер Програми Ділових консультаційних послуг Європейського Банку Реконструкції та Розвитку.