Корпорація «Глобал Консалтинг» відкрила адвокатське об’єднання

07.12.2012, 17:12

В Корпорації «Глобал Консалтинг» з листопада 2012 року працює адвокатське об’єднання «Глобал Адвокат». Такий крок компанія зробила для більш якісного обслуговування клієнтів.

АО «Глобал Адвокат» отримало всі права і можливості, які за українським законодавством даються тільки адвокатським об’єднанням і адвокатам. А клієнти отримали низку переваг, зокрема:

• Зменшення судових витрат, так як вартість послуг адвокатських об’єднань відшкодовується за рахунок сторони, що програла.
  • Контроль якості послуг, що надаються. Робота і якість послуг адвокатських об’єднань контролюється співробітниками міністерства юстиції України, в якому реєструється об’єднання, і кваліфікаційною комісією адвокатури, в якій адвокат отримав свідоцтво. А якість послуг юридичних фірм, у зв’язку з тим, що їх діяльність на даний момент не ліцензується, не перевіряється.

Основна мета діяльності адвокатського об’єднання – захист прав та представлення інтересів громадян, задоволення вимог кваліфікованої юридичної допомоги. І фахівці АО «Глобал Адвокат» якомога якісніше виконують покладені на них обов’язки, відповідаючи головної мети створення адвокатського об’єднання.