Корпорація «Глобал Консалтинг» візьме участь у щорічному семінарі з МСФЗ в Празі

02.10.2013, 13:10

24-25 жовтня в Празі пройде щорічний семінар з МСФЗ для членів Міжнародної асоціації аудиторських і консультаційних фірм AGN International. Активну участь у роботі семінару візьме комерційний директор Корпорації «Глобал Консалтинг» Наталія Погрібна.

У 2013 році семінар відбудеться вчетверте. Він вже став щорічною традицією асоціації, завдяки якій учасники можуть поспілкуватися зі своїми колегами по асоціації з інших країн, обмінятися досвідом і отримати цінну інформацію і знання в галузі міжнародних стандартів фінансової звітності.

Для Корпорації «Глобал Консалтинг» участь у подібному заході – унікальна можливість обговорити із закордонними колегами останні новини МСФЗ, на практичних прикладах розібратися в складних питаннях стандартів, поділитися своїм досвідом, а також розширити професійні горизонти.

Заявлені теми семінару:

• Що нового в світі МСФЗ?
  • ГААП в США та МСФЗ – основні відмінності.
  • Нематеріальні активи – міжнародні стандарти бухгалтерського обліку 38.
  • Конвертовані облігації.
  • Оцінка за справедливою вартістю – МСФЗ 13.
  • Визнання доходу.
  • Інвестування дочірніх компаній.
  • Консолідація МСФЗ 10-12.

Аудиторсько -консалтингова Корпорація «Глобал Консалтинг» – з 2007 року постійний представник AGN International в Україні. AGN International представлена 194 компаніями у 88 країнах світу і нараховує близько 10 тисяч професійних аудиторів і консультантів. Штаб-квартира асоціації знаходиться в Лондоні.

Детальніше про AGN International читайте тут.