Російський представник AGN International увійшов до ТОР -20 міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих»

07.10.2013, 13:10

Колега Корпорації «Глобал Консалтинг» за Міжнародною асоціацією аудиторських і консультаційних фірм AGN International російська АКГ «Інтерекспертиза» отримала статус «Підприємець року» в рамках міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих», а генеральний директор компанії Магомедрасул Муртазалієв визнаний «Керівником року».

За підсумками 2012 року в рамках Міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих» було проведено порівняння економічних показників серед більш 650 000 господарюючих суб’єктів Російської Федерації. АКГ «Інтерекспертиза» увійшла до ТОР-20 рейтингу в основному виді послуг «Аудиторська діяльність», отримавши статус «Підприємство року», а генеральний директор та ідейний натхненник компанії Магомедрасул Муртазалієв визнаний «Керівником року».

Рейтинг формується щорічно на основі офіційних даних Державної статистики Росії відповідно до Європейських стандартів ранжування.

Офіційна церемонія нагородження переможців відбудеться 23 березня 2014 у Франкфурті-на-Майні в рамках Х Міжнародного бізнес-саміту Лідерів економіки Росії, України та Німеччини.

Колектив Корпорації «Глобал Консалтинг» вітає наших російських колег і партнерів з отриманням чергової нагороди. Бажаємо подальшого процвітання і успіхів.