Семінар «Особливості застосування спрощеної системи оподаткування» зібрав понад 30 учасників

15.11.2012, 11:11

14.11.12 в Корпорації «Глобал Консалтинг» спільно з Асоціацією приватних роботодавців було проведено безкоштовний семінар «Особливості застосування спрощеної системи оподаткування». Захід викликав великий інтерес серед підприємців. Для участі в семінарі зібралось понад 30 слухачів.

На семінарі були розглянуті основні правила роботи на спрощеній системі оподаткування, перспективи удосконалення спрощеної системи оподаткування, особливості нарахування ЄСВ для підприємців. В юридичному блоці фахівці торкнулися питань виконання вимог Закону «Про захист персональних даних», змін, що очікуються, до ЗУ «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців», а також впровадження нового КВЕД (ДК 009:2010).

Доповідачами виступили Ольга Довга, керівник консультаційного відділу, сертифікований консультант з податків і зборів (спеціалізується на консультаціях в галузі податкового та бухгалтерського обліку) і Тетяна Майорова-Отморська, юрист, керівник відділу реєстрації (фахівець практики реєстрації, реорганізації і ліквідації підприємств будь-яких форм власності, а також внесення змін до Статутні документи).

Після виступу доповідачів слухачі задали безліч питань, значно перевищивши регламент зустрічі. Лектори дали детальні відповіді на питання, що цікавили учасників. Семінар пройшов у форматі живого діалогу з роз’ясненням найбільш гострих питань, що стосуються спрощеної системи оподаткування.