У «Глобал Консалтинг» ювілей – 15 років з дня заснування

12.02.2013, 13:02

15 лет со дня основания
13 лютого нашій корпорації виповнюється 15 років. За цей час ми допомогли багатьом українським компаніям і підприємцям зробити свій бізнес більш успішним, стабільним і прибутковим. І ми впевнені, що це тільки початок.

За 15 років ми виросли з невеликої аудиторської фірми в аудиторсько-консалтингову корпорацію. Невеликий штат фірми перетворився у великий колектив професіоналів. Ми стали єдиним в Україні представником Міжнародної асоціації аудиторських і консультаційних фірм AGN International. Відкрили офіси в Києві та Івано-Франківську. Придбали надійних партнерів. Розвиваємо взаємини з клієнтами, завдяки впровадженню CRM-системи та зусиллям департаменту з роботи з клієнтами. При обслуговуванні клієнтів у нас діє внутрішня система якості надання послуг. А в 2011 році ми пройшли зовнішню перевірку системи якості Аудиторської палати України (АПУ). Все це говорить про серйозні наміри нашої компанії на українському ринку консалтингових послуг.

Але найкраще про 15-річну діяльність «Глобал Консалтинг» розкажуть цифри та факти:

5475 днів. Стільки вже існує наша компанія. Погодьтеся, солідний вік для гравця українського ринку.
Більше 15 нагород, сертифікатів і дипломів було отримано за час роботи корпорації.

Нашими фахівцями проведено близько 150 аудиторських перевірок.

Наші юристи зареєстрували близько 1500 ФОП та підприємств. Отримали близько 230 ліцензій.

Близько 360 семінарів провели наші податкові консультанти і юристи для представників бізнесу, бухгалтерів та фінансових працівників.

На сьогодні ми надаємо більше 50 видів професійних послуг для бізнесу.

Більше 50 співробітників працює сьогодні в корпорації: адвокати та юристи, сертифіковані аудитори, податкові та фінансові консультанти, атестовані бухгалтери.

Відкрито 3 офіси в Україні: в Києві, Харкові, Івано-Франківську.

У складі корпорації на сьогодні 4 фірми: аудиторські фірми «Глобал Аудит» і «Глобал Україна», адвокатське об’єднання «Глобал Адвокат», бухгалтерська фірма «Глобал Еккаунтент».

15 років – це чудовий привід привітати і подякувати за співпрацю та спільний успіх наших клієнтів, партнерів і наш колектив.

З ювілеєм!