У Празі відбувся семінар з МСФЗ для членів AGN International

29.10.2013, 09:10

24-25 жовтня представники фірм-членів Міжнародної асоціації аудиторських і консультаційних фірм AGN International зібралися в Празі на щорічному семінарі з МСФЗ. Україну на заході представляла аудиторсько-консалтингова Корпорація «Глобал Консалтинг» в особі комерційного директора Наталії Погрібної.

На зустрічі були присутні 42 учасники з 24 фірм з 21 країни світу. Це вже четвертий за рахунком семінар з МСФЗ асоціації AGN International, який проходить щорічно і який дає можливість всім компаніям-членам асоціації обмінятися зі своїми зарубіжними колегами професійними знаннями і практичним досвідом в галузі міжнародних стандартів фінансової звітності.

Прибуття учасників до Праги було відзначено спільною вечерею, яка відбулася 24 жовтня в одному з празьких ресторанів. А вранці 25 жовтня стартувала безпосередньо офіційна частина семінару. День був насиченим і цікавим. Усі доповіді були присвячені найбільш актуальним питанням застосування МСФЗ. У ході семінару учасники розбирали останні зміни та нововведення стандартів, а також вирішували практичні кейси.

Аудиторсько-консалтингова Корпорація «Глобал Консалтинг» – з 2007 року постійний представник AGN International в Україні. AGN International представлена ​​194 компаніями у 88 країнах світу і нараховує близько 10 тисяч професійних аудиторів і консультантів. Штаб-квартира асоціації знаходиться в Лондоні.

Детальніше про AGN International читайте тут.