Всеукраїнська асоціація консультантів з управління IMC-Ukraine вперше в Харкові провела з представниками харківського бізнесу зустріч, присвячену темі «Уроки кризи. Інструменти підвищення стійкості бізнесу в умовах тривалої кризи». Зустріч відбулася 17 жовтня в конференц-залі Корпорації «Глобал Консалтинг» і зібрала в одному залі консультантів з управління з IMC-Ukraine та представників харківського бізнесу, серед яких були і клієнти «Глобал Консалтинг». Обговорювали шляхи розвитку в період нестабільності, обмінювалися думками та ідеями. Такий формат вироблення ефективних управлінських рішень дуже сподобався і бізнесменам, і консультантам. Тому ми вирішили регулярно проводити подібні бізнес-зустрічі з клієнтами «Глобал Консалтинг». Візит консультантів в Харків відбувся в рамках роуд-шоу асоціації по містах України, що стартувало торік і в ході якого консультанти знайомляться з елітою українського підприємництва, вивчають кращий досвід, допомагають клієнтам ставати ефективніше. Подібні візити вже пройшли в Івано-Франківську, Миколаєві, тепер і в Харкові. В цей же день вранці консультанти та підприємці встигли відвідати підприємство «Аріс», топ-команда якого гостинно відкрила двері усім учасникам зустрічі й поділилася секретами успіху виробничого підприємства в сьогоднішній ситуації, результатами впровадження ціннісного підходу в управлінні, створення ефективної управлінської команди. Після екскурсії по виробничим цехам «Аріса» представники IMC-Ukraine відвідали Харківський національний економічний університет, де поспілкувалися зі студентами і підписали меморандум про партнерство. Всеукраїнська Асоціація Консультантів з управління (IMC-Ukraine) «IMC Ukraine» – представник України в Міжнародній Раді Інститутів Управлінського Консультування (ICMCI) і партнер Програми Ділових консультаційних послуг Європейського Банку Реконструкції та Розвитку. Асоціація об’єднує консультантів з управління. Допомагає керівникам підприємств бачити й усувати організаційні проблеми, виявляти і виправляти управлінські помилки. Розробляє і впроваджує кращі методики та практики консультування, удосконалює професійні стандарти консалтингового бізнесу. Корпорація «Глобал Консалтинг» входить в «IMC Ukraine» з 2013 року.