В Івано-Франківську відкриють унікальний ресторан 100 власників

Генеральний директор «Глобал Консалтинг» Володимир Муравйов став одним із власників першого в Україні громадського ресторану «Urban Space 100»

27.08.2014, 16:08

В Івано-Франківську стартував незвичайний соціальний проект «Urban Space 100» – ресторан 100 власників. Унікальність проекту в тому, що прибуток ресторану спрямовується виключно на реалізацію громадських проектів міста, а засновниками виступають 100 соціально активних людей. Серед них і генеральний директор аудиторсько-консалтингової Корпорації «Глобал Консалтинг».

«Urban Space 100» – це ресторан сучасного формату, де можна не тільки смачно поїсти, але і поспілкуватися, обговорити ідеї, знайти однодумців. Мета створення такого ресторану – зібрати необхідні кошти на проведення позитивних змін в Івано-Франківську. Кожен із сотні власників повинен внести меценатські пожертви в розмірі 1000 доларів на відкриття ресторану. А весь прибуток (за вирахуванням витрат на управління) буде спрямовано на реалізацію соціальних проектів в Івано-Франківську. Рішення про те, які проекти підтримати, приймають засновники проекту шляхом голосування. На даний момент навколо проекту об’єдналося вже 54 засновника.

Схожі проекти популярні в Нью-Йорку, Лондоні, Відні та інших містах, але ініціатори «Urban Space» запевняють, що аналогів ресторану, власниками якого є 100 осіб, в світі немає.

Володимир Муравйов так прокоментував свою участь в даному проекті: «Український народ повинен бути кмітливим, нагодованим і задоволеним. Ще зовсім недавно про нас знали тільки через Шевченка і Кличка. Тепер про нас знає весь світ. На жаль, привід для цього дуже неприємний. Але завдяки таким проектам, як «Urban Space 100», світ дізнається про справжніх українців, людей з хорошим характером, добрим і щирим серцем».

Відкриття закладу попередньо заплановано на 15 листопада 2014. Ресторан стане прикладом соціально-відповідального підприємництва та об’єднання суспільства навколо добрих справ. Детальніше про «Urban Space 100» можна почитати на сайті проекту.